woensdag 23 december 2015

Een échte kerstjurk voor Lola


Een derde feestjurk voor Lola stond eigenlijk niet op de planning maar toen ik dit stofje online tegenkwam kon ik het toch niet laten.  Het werd nog snel besteld en kwam vorige week toe.  De tekeningen op de stof zijn zo leuk en het is echt een vrolijke jurk geworden.

Aangezien ik vrij weinig tijd had moest ik even gaan kijken welke patronen ik nog getekend had liggen in haar maat en koos de basisjurk van SVDHZ.  Het was een tijd geleden dat ik deze nog had gemaakt en het blijft toch echt 1 van men favorieten.Het jurkje werd gevoerd met een effen rode katoen en aan de armsgaten naaide ik er paspel tussen, helemaal in de kerstkleuren :)!  Ik had ook nog assorti bieslint liggen in men voorraad en naaide voorraan nog een strikje vast.
De fotoshoot-achtergrond stond nog opgesteld van vorig blogbericht dus daar maakte ik snel nog gebruik van.  Bij deze staat hij weer netjes opgeruimd en zijn we er hier allemaal helemaal klaar voor om kerst te vieren!Stof: dendepot.be
Accessoires: kousenbroek JBC, schoenen Eli11 opmerkingen:

 1. fijne jurk en hoewel het echt kerstplaatjes zijn werkt hij met dat blauw ook prima om andere momenten in het jaar, hoe sterk kijken mensen nou naar de print ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Leuk ook die kleuren, weer eens wat anders dan goud en zwart ( wat overigens ook heel mooi kan zijn)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er weg van!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er weg van!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig! Ik vind de combinatie met de paspel heel tof, net een zuurstok :) En nu de keuze: welk jurkje zal ze dragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een zalige kerstjurk, fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend, een echte kerst-jurk, in supercoole kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen