maandag 25 januari 2016

Pif poef paf en u... Billie zakt af


Januari was al een productieve maand.  Mijn naai-tempo van de voorbije maanden wordt hier dus rustig verder gezet. Ik tik nu af op 13 creaties en de maand is nog niet (helemaal) om.

Alleen bloggen ... dat lukt me niet zo vaak. De zin om achter de pc te kruipen na een werkdag is kleiner dan de zin om achter de naaimachine te kruipen :).  Het weer en het daarbij horende weinig licht zorgen er ook voor dat er enorm weinig momenten zijn om foto's of deftige foto's te maken van afgewerkte stuks.  

Af en toe lukt het me wel ongeveer, zoals bij deze Billie... gemaakt eerder deze maand.


Een Billie met ronde hals en lange mouwen in een leuk stofje van Elvelyckan Design, gekocht op hun eigen webshop.   Om 2 minuten te blijven stilstaan mocht Floris me onder vuur nemen tijdens het maken van de foto's, wat hij duidelijk hilarisch vond.

Zag je de nieuwe stoffen al die ze lanceerden en in pre-order te koop zijn?  Ik moet me alvast weer bedwingen om er niet al enkele te bestellen :p.  Voorlopig kocht ik enkel 2m tricot van Chat Chocolat deze maand en probeer het einde van de maand te halen zonder nog iets te bestellen. Ik ga nu dan alvast even men kop in het zand steken want op alle social media kom ik geweldige nieuwe stoffen tegen!

Stof: tricot elvelyckandesign.com
Patroon: Billie Zonen 09
Broek: Six Hugs & Rock n Roll

Bedankt voor je bezoekje!


15 opmerkingen:

 1. Mooi truitje! en heerlijke fotoshoot lijkt me :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige vrolijke foto's met een mooie Billie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Zin is hier wel om te naaien, tijd iets minder... vast snel weer wel. We gaan het plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk vrolijke foto's! En een fijn shirt, leuk! Dat foto's nemen en slecht licht is herkenbaar.... Ik kan me alleen niet zo bedwingen met stof kopen...of ik moet mijn naaitempo flink opschroeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk vrolijke foto's! En een fijn shirt, leuk! Dat foto's nemen en slecht licht is herkenbaar.... Ik kan me alleen niet zo bedwingen met stof kopen...of ik moet mijn naaitempo flink opschroeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel mooi! Een knappe stof tovert elke Billie om tot een topmodel!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof tshirtje! En fantastische foto's. Tis duidelijk dat hij het een leuk momentje vond! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof tshirtje! En fantastische foto's. Tis duidelijk dat hij het een leuk momentje vond! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha zijn snoetje, hij vond het duidelijk geweldig. Mooie Billie! En amai, op jouw productiviteit kan ik alleen maar jaloers zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow 13 stuks, ferm op dreef dame!
  Geweldig, trouwens, uw kleine vent met zijn schietgeweer ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Amai, werken en dan nog zoveel stuks naaien, knap zene! Die omkoperij voor foto's, zo herkenbaar :-) M'n oudste model wilt vaak niet meer op foto ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh zo leuk! Ik zal mijn kop bij jou komen steken dan, ik hoop het ook bij chat chocolat te kunnen houden! Gelukkig hadden je alles voor deze Billie al in huis, want hij is echt leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Steek je kop maar heel diep Weg, ik probeerde het in november maar mislukte. Oeps! Mooie Billie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie Billie! Ik won zopas 3 meter zalige tricot bij Elvelyckan, ze hebben fantastische stoffen hè. Ik probeer al het moois dat ik zie voorbijkomen ook steeds te negeren… Moeilijk soms!

  BeantwoordenVerwijderen