donderdag 29 september 2016

Stoffenspektakelbuit #1


Een bezoekje aan het stoffenspektakel is altijd wel de moeite waard.  Ik ging naar de Gentse editie vorige week in leuk gezelschap en bracht daar enkele 'specialere' stoffen mee.

Ik vond het wel eens leuk om voor weinig geld iets mee te nemen wat volledig uit mijn comfortzone is.  Zo kan je gerust wat oefenen met andere materialen en heb je niet de druk dat het geweldig geslaagd moet zijn :p.

Ik kocht onder andere fluweel/velvet en een blauw langharige fake lapje bont. 


Ik had een oversized mouwloos vestje in gedachten om te dragen boven een jurkje deze winter en legde de link met het zsazsa-gilet patroon.  Na wat meten bleek dat Lola's maat 6-7 jaar groot uitviel dus een maat groter naaien was niet nodig.

Voor de voering gebruikte ik effen grijze katoen.

Ik twijfelde nog even om een haakje te zetten bovenaan de voorpanden maar ik vind het persoonlijk mooier als zo'n vest gewoon open hangt dus liet ik dat achterwege.Ik ben alvast benieuwd wat geweldig creatieve Laurence met haar lapje bont gaat aanvangen dat ze meebracht :-).

Stof: Stoffenspektakel 
Jurk: Tinycottons bij orangemayonaise.com
Sokken: Collegien

8 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige combinatie van bont en jurkje. Echt top. Ik hou van jouw stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LOOOOOOOOve it! maar dat wist je al :) Zoals altijd prachtig gestyled en heerlijke Lola foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ♥♥ wij gaan nog eens samen stoffen shoppen hé ;)

   Verwijderen
 3. Love it, big time! Weer volledig Nicky style!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik gaf je al een hartje op IG maar moet het hier ook kwijt: ZALIG dat bontje! ik ben helemaal geïnspireerd en hoop op het volgende stoffenspektakel in november ook zo'n lapje te vinden! ben het nog nooit tegengekomen eigenlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er hing bij 1 stand een rekje vol met lappen bont aan kapstokken. Het rekje stond wat uitgestald voor de stand. Hopelijk vind je het :)! Prijs was ook dik ok, 15€ voor een grote lap. Ga je naar de editie in Mechelen?

   Verwijderen